В начало

«Укртранснафта» передала військовим квадрокоптери і дрони

АТ «Укртранснафта» у відповідь на запити військових передала армії 19 квадрокоптерів, 22 дрони й 12 антидронових рушниць. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Рік добігає кінця, та підтримка наших захисників триває. Відгукнулись на запити одразу кількох військових підрозділів, що зараз дають відсіч ворогу на Донецькому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі «Укртранснафти», напередодні нового рокуодній з військових частин було передано 19 квадрокоптерів різних модифікацій, а також 22 дрони і 12 антидронових рушниць передали 66 окремій механізованій бригаді ЗСУ.

«Продовжуємо підсилювати наших захисників й вже працюємо над іншими запитами, щоб наші воїни невдовзі отримали все необхідне для боротьби з окупантами», – підсумували у компанії.

Як повідомляв enkorr раніше, АТ «Укрнафта» передало захисникам пікап. Також у серпні цього року було передано 30 приладів нічного бачення воєнізованому підрозділу поліції — об’єднаній штурмовій бригаді «Лють».

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти