В начало

«Укрнафта» залучить інвесторів для розвідки й розробки своїх родовищ

ПАТ «Укрнафта» має намір залучити партнерів для співпраці в проєктах зі збільшення видобутку, буріння й розвідки родовищ. Інформацію про це оприлюднено на сторінці компанії у мережі Facebook.

Як зазначено у повідомленні, фахівці компанії вже готують проєкти угод для потенційних інвесторів. Йдеться про контракти за кращими світовими практиками і з урахуванням норм українського законодавства, зокрема це угода про розподіл продукції (PSA, Product Sharing Agreement) й угода з надання послуг з ризиком (RSA, Risk Service Agreement).

Щоб потенційні інвестори мали всі необхідні дані, створено Virtual Data Room, де кожна компанія, яка хоче вкласти гроші у розвідку й розробку родовищ «Укрнафти», зможе отримати вичерпну геолого-промислову інформацію про запропоновані родовища.

«Ми ставимо собі амбіційну задачу зі зростання видобутку, в основі якої – серйозна планомірна робота, що потребує часу, значних інвестицій і партнерів, які допоможуть впроваджувати сучасні технології», – зазначив директор «Укрнафти» Сергій Корецький.

Після завершення формування пакета підготовчих документів «Укрнафта» оголосить відкритий конкурс для інвесторів, які пройшли процедуру «комплайнс», на спільні проєкти з розвідки й розробки родовищ.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти