В начало

«Укрнафта» розпочне B2B продажі AdBlue

Найближчим часом ПАТ «Укрнафта» розпочне реалізацію AdBlue від українського виробника своїм бізнес-клієнтам. Про це повідомила прес-служба «Укрнафти».

Зазначається, що UKRNAFTA стала найбільшою в Україні роздрібною мережею з продажу ліцензованого реагенту AdBlue від українського виробника. Продукт продається наливом уже на 205 автозаправних комплексах.

«Найближчим часом ПАТ «Укрнафта» розпочне B2B продажі цього реагенту», — додали у компанії.

AdBlue – присадка для дизельних автомобілів, що знижує вміст оксидів азоту у вихлопах дизельних двигунів на 90%. Використання AdBlue передбачено європейськими екологічними нормами Євро-4-5-6 і є обов'язковим для дизельних автомобілів, що відповідають стандартам ЄС.

«Виробництво реагенту AdBlue має бути сертифіковано відповідно до стандартів VDA (Verband der Automobilindustrie e.V. VDA — Асоціація автомобільної промисловості Німеччини). Лише після цього виробник має право використовувати торговий знак AdBlue®, відомий у всій Європі», — кажуть в «Укрнафті».

Нагадаємо, раніше співпрацю з «Укрнафтою» анонсував вітчизняний виробник AdBlue — холдинг Ostchem. Торік компанія виготовила і реалізувала 9,1 млн літрів AdBlue, це 19% усього українського ринку.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти