В начало

«Укрнафта» презентувала в Європі проєкт вловлювання й зберігання вуглецю

ПАТ «Укрнафта» презентувало європейській спільноті проєкт вловлювання й зберігання вуглецю – Carbon Capture and Storage – під час виставки з нафтогазовидобутку EAGE 2024. Про це компанія повідомляє на своєму сайті.

Як зазначається у повідомленні, вперше у своїй історії «Укрнафта» представила стенд на головній щорічній європейській виставці з нафтогазовидобутку EAGE 2024, що відбулася в Осло з 10 по 13 червня.

Це один із найбільших багатопрофільних геонаукових заходів у Європі, що включає конференцію, виставку, семінари й інші профільні активності з видобутку нафти та газу, а також новітніх «зелених» технологій для нафтовидобувної галузі.

Як повідомляє прес-служба компанії, команда «Укрнафти» провела серію двосторонніх зустрічей з виробниками обладнання й постачальниками послуг з геохімії, гідрогеофізики, аналізу нафтових систем і резервуарів, декарбонізації, енергетичного «зеленого» переходу тощо.

«Водночас «Укрнафта» презентувала європейській спільноті проєкт вловлювання та зберігання вуглецю (Carbon Capture and Storage), що є критичним аспектом для досягнення кліматичних цілей і зменшення викидів парникових газів», – йдеться у повідомленні.

Також, додають в «Укрнафті», працювали з компаніями-стратегами щодо партнерських проєктів з нарощування видобутку вуглеводнів: Chevron, Equinor, ExxonMobil, Eni, Inova, Sercel, SLB, Halliburton, Geopartner Landinspektører A/S й багатьма іншими. Це дало компанії змогу зміцнити наявні зв'язки й створити нові можливості для співпраці в майбутньому.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти