В начало

«Укрнафта» підписала меморандуми з Siemens і Deutsche Bank

ПАТ «Укрнафта» підписало меморандуми про взаєморозуміння – з Siemens Energy Global GmbH & Co. KG. і про співпрацю – з Deutsche Bank AG. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці у Facebook.

«Разом з командою «Укрнафта» працювали на полях Конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference, – написав Корецький. – Найважливіше питання – зміцнення української енергосистеми, зруйнованої російськими атаками. Децентралізація й підвищення ефективності».

Як зазначив очільник «Укрнафти», підписано два важливі меморандуми щодо розбудови розподіленої електричної й теплової генерації в Україні.

Зокрема це меморандум про взаєморозуміння з Siemens Energy Global GmbH & Co. KG. Угода, зі слів Корецького, допоможе отримати експертизу й розробити нові проєкти на основі парових і газових турбін для комбінованого виробництва тепла та електроенергії.

Також «Укрнафта» підписала меморандум про співпрацю з Deutsche Bank AG, що додасть можливість залучити німецькі кошти на будівництво нової маневрової української енергетики.

Раніше «Укрнафта» за підтримки European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) та Кабінету міністрів України розпочала підготовку до будівництва потужностей маневрової генерації електроенергії.

«Це робота компанії для коротко- та середньострокової перспективи. А задача для команди – практичне втілення всіх планів у життя», – підсумував Корецький.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти