В начало

У росії цієї ночі загорілися відразу дві нафтобази

У росії в ніч на 4 жовтня спалахнули пожежі відразу на двох нафтобазах. Про це повідомляють російські телеграм-канали.  

Так, у воронезькій області на територію нафтобази ТОВ «аннанєфтєпродукт» упав дрон, через що загорілася цистерна. Про це на своєму телеграм-каналі написав губернатор області алєксандр гусєв.

З його слів, «в аннинському районі воронезької області засоби РЕБ придушили українські БпЛА, один із яких упав на територію нафтобази. Сталося загоряння порожньої цистерни».

Крім того, у пермському краї виникла потужна пожежа на приватній нафтобазі у промзоні села осєнці.

Як пише телеграм-канал Shot, пожежа палахкотить на площі 10 тис. квадратних метрів. Повідомляється, що вогонь охопив місткості з паливом, на місці працюють понад 60 пожежників і 19 одиниць техніки. При цьому причини події не вказуються.

Згодом у МНС рф повідомили, що пожежу ліквідували, водночас серед причин загоряння атака дронів не вказується. Розглядають 2 версії: необережне поводження з вогнем і аварійний режим роботи електрообладнання.

Як відомо, українські дрони регулярно атакують паливну інфраструктуру російської федерації як законну воєнну ціль, оскільки на ній виробляється і зберігається пальне, яке росіяни використовують для своєї військової техніки.

Як повідомляв enkorr у вересні, у бєлгородській області після атаки дрона горіла нафтобаза.

Цієї ж ночі росію атакували українські дрони. Згодом, як пише УНІАН, у СБУ повідомили, що було атаковано склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного палива на військовому аеродромі «борісоглєбськ» у воронезькій області рф.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти