В начало

У Кувейті перезапускають НПЗ Al-Zour після раптової зупинки

Нафтопереробний завод (НПЗ) «зазнав раптового припинення постачання паливного газу через несправність одного з головних клапанів Kuwait Oil Co.», повідомила Kuwait Integrated Petroleum Industries Co, що «призвело до майже повної зупинки виробництва». Про це повідомляє Bloomberg.

Державна нафтова компанія Kuwait Oil Co. відповідає за розвідку й видобуток у державі-члені ОПЕК, тоді як KIPIC, також державна компанія, керує Al-Zour.

Технічні групи почали працювати над поступовим перезапуском виробничих одиниць, і очікується, що вихід на попередні виробничі потужності займе близько 10 днів, повідомляє KIPIC. Зазначається, що вживаються запобіжні заходи, щоб не допустити зриву постачання низькосірчаного палива на електростанції й водопровідні станції, а також зриву експортних операцій продукції нафтоперероблення.

Al-Zour, один із найбільших НПЗ на Близькому Сході, був запланований на повну роботу минулого місяця з максимальною потужністю 615 тис. барелів на день (б/д).

За даними Консалтингової групи «А-95», минулого місяця Al-Zour скоротив експортні продажі дизпального на 28%, до 101 тис. тонн.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти