В начало

У Хмельницькому шукають власника самовільно встановленої АЗС

У Хмельницькому виявили самовільно встановлену міні-АЗС. Місцева влада ще кілька тижнів тому ухвалила рішення демонтувати її. Однак власник тимчасової споруди досі не з'явився, пише місцеве видання «ХМ-Інсайд».

Йдеться про автозаправний комплекс, який складається з майданчика, вимощеного тротуарною плиткою й огородженого сіткою на металевих стовпах, і ємності, розташований на проспекті Миру, 8-А.

Згідно з проєктом рішення виконкому Хмельницької міської ради від 7 квітня, управлінню архітектури та містобудування доручено демонтувати цю споруду. А комунальне підприємство «Хмельницькбудзамовник» має провести демонтажні роботи й прийняти на зберігання матеріали, про що скласти відповідний акт.

Утім, хто саме прилаштував за вказаною адресою АЗС, муніципалітету не відомо. Як і те, чи є у встановленій ємності пальне. Адже, схоже, заправка наразі не діюча. Тож власника шукають через соцмережі.

«Друзі, хтось загубив заправну станцію на проспекті Миру кілька тижнів тому. Якщо хтось знає власника, то попередьте, що ми її знайшли», – написав на своїй сторінці у Facebook заступник міського голови Микола Ваврищук.

Посадовець додав, що комунальні служби обов’язково знесуть конструкцію як самовільно встановлену, згідно з ухваленим рішенням виконкому.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти