В начало

У Дніпрі загорівся паливовоз Prime (фото)

У місті Дніпрі на території одного з автотранспортних підприємств зайнявся паливовоз із дизельним пальним. Про це повідомила патрульна поліція Дніпропетровської області на своєму телеграм-каналі.

«Сьогодні зранку на вулиці Береговій на території АТП сталася пожежа. Загорілася вантажівка з дизпаливом. Вогонь також перекинувся на ємність АЗС», – йдеться у повідомленні. 

Постраждалий паливовоз належить мережі Prime.

Патрульні й екіпаж ДСНС оперативно прибули на виклик. На щастя, ніхто не постраждав. Рятувальники ліквідували займання.

Як зазначив у коментарі enkorr директор групи компаній Prime Дмитро Льоушкін, за попередньою версією інцидент стався через порушення водієм правил безпеки праці.

«Попередньо йдеться про недбалість водія, який приїхав на автобазу, поставив бочку на зливання, виникла проблема з помпою, а він не прослідкував за процесом, – пояснив Льоушкін, – у результаті сталося займання, бочку деформовано. Але, на щастя, нічого страшного не відбулося – ніхто не постраждав, навіть не обпікся, так що всі відбулися, як-то кажуть, легким переляком. Хіба що компанія втратила бочку…»

Довідка enkorr

Мережу АЗС Prime було засновано 2015 року. До початку повномасштабного вторгнення росії на територію України мережа нараховувала понад 40 станцій, які працювали у 18-ти областях України.

Окрім того, компанія має парк власних бензовозів і надає послуги перевезень світлих нафтопродуктів.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти