В начало

У Чернівцях на АЗС згорів бензовоз і три цистерни (фото)

У Чернівцях на вулиці Січових Стрільців сталася пожежа на АЗС «Гранд». За даними Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області, на території заправки горів бензовоз і три цистерни.

«15 серпня о 15:00 на спецлінію 101 надійшло повідомлення, що на парковці позаду автозаправної станції на вул. Січових Стрільців у місті Чернівцях виникла пожежа. Її помітили працівники АЗС і викликали рятувальників», — йдеться у повідомлені.  

Площа пожежі склала 200 кв. м, вогонь охопив три причіпні цистерни й вантажний тягач. На місце події прибули рятувальники 2 і 3 пожежно-рятувальних частин і пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Зазначається, що вогнеборці о 15:30 локалізували й о 15:49 ліквідували пожежу, врятувавши від полум’я будівлю АЗС.

Внаслідок пожежі травмувався водій тягача. Працівники «швидкої» надали йому допомогу одразу на місці події, від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

До гасіння пожежі від Головного управління ДСНС залучались 6 одиниць техніки й 63 чоловіка особового складу. Причина пожежі встановлюється.

За даними видання «БукІнфо», причиною загорання пального (вибуху) стало порушення правил техніки безпеки, а саме відсутність заземлення під час перекачки бензину.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти