В начало

У березні з США було експортовано рекордний обсяг LPG

Загальний експорт скрапленого газу США зріс у березні до рекордних 2 249 тис. бар./день, що на 281 тис. бар./день більше, ніж у лютому, і на 433 тис. бар./день більше, ніж у березні 2022 року, повідомляє RBN Energy.

Експорт СВГ з узбережжя Мексиканської затоки також зріс до рекордного рівня, оскільки термінали Enterprise, Targa й Energy Transfer мали рекордні відвантаження.

Експорт у Європу був дуже високим і склав 451 тис. бар./день, що на 123 тис. бар./день більше, ніж у лютому, тоді як постачання в Латинську Америку зросли на 124 тис. бар./день, до тис. бар./день. Експорт скрапленого газу до Азії знизився до 1 119 тис. бар./день, що на 55 тис. бар./день менше, ніж у лютому.

Загальний експорт етану водним транспортом США був нижчим і становив 309 тис. бар./день у березні, скоротившись на 30 тис. бар./день, або 9%, порівняно з лютим, оскільки обсяги з терміналу Enterprise Morgan’s Point впали на 47 тис. бар./день. Експорт етану в Європу зріс на тис. бар./день з лютого, тоді як експорт до Азії знизився на 37 тис. бар./день.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти