В начало

Термінал СПГ у Фріпорті в Техасі закрився через ураган Берил

Американський оператор СПГ-терміналу Freeport LNG закрив свій завод зі зрідження та експорту з трьох ліній у Техасі через ураган Берил.

«Ми безпечно скоротили виробництво на нашому заводі зрідження в неділю, 7 липня, напередодні урагану Берил, який досягне суші», — повідомила LNG Prime прессекретар Freeport LNG у заяві, надісланій 8 липня.

«Ми маємо намір відновити роботу, коли це буде безпечно», — сказала вона, додавши, що «безпека нашого персоналу і громади є головним пріоритетом Freeport LNG».

За даними Національного центру ураганів, у понеділок вранці за місцевим часом ураган Берил обрушився на сушу поблизу Матагорди, штат Техас, із максимальною швидкістю вітру 75 миль/год (120 км/год).

«Очікується постійне ослаблення, оскільки центр зміщується вглиб країни, і очікується, що Берил ослабне до тропічного шторму сьогодні та до тропічної депресії у вівторок», — йдеться в повідомленні.

Експортний завод СПГ у Корпус-Крісті Cheniere потужністю 15 млн т на рік також розташований у Техасі, але продовжує виробляти СПГ.

«Cheniere продовжує стежити за прогресом Беріла. Базуючись на прогнозованому шляху шторму, наш завод із розрідження Корпус-Крісті (CCL) у Грегорі, штат Техас, реалізував план готовності до суворої погоди. Об’єкт безпечний, і виробництво СПГ триває безперервно», – заявила в понеділок речниця Cheniere.

«Увесь другорядний персонал звільнено від роботи. Наші активи на узбережжі Мексиканської затоки, включаючи установки зрідження CCL і Sabine Pass, мають надійні та перевірені плани і процедури готовності до несприятливих погодних умов. Безпека наших людей, громади і навколишнього середовища є нашим головним пріоритетом», – сказала вона.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти