В начало

Суд досліджує докази у справі про розкрадання пального Бердичівської громади

Суд розпочав дослідження доказів у справі про розкрадання пального з матрезерву Бердичівської громади. Про це повідомляє прес-служба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області на сайті суду.

«25-го квітня відбулося судове засідання у резонансній справі за обвинуваченням двох посадовців Бердичівської міської ради й керівника комунального підприємства у розтраті понад 80 тонн пального з матеріального резерву Бердичівської громади. Суд долучив до кримінального провадження витяг з ЄРДР разом з відомостями, які стали підставою для  реєстрації кримінального провадження, й розпочав дослідження письмових доказів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба суду, у судовому засіданні обвинувачений Азізов подав кілька клопотань. Два з них стосувалися деяких доказів, серед яких і ті, які були щойно долучені до матеріалів справи. Обвинувачений, навівши аргументи, просив суд визнати їх неналежними й недопустимими. Оцінку цим доказам суд надасть у нарадчій кімнаті, коли ухвалюватиме вирок. 

Також суд постановив витребувати в Офісу генерального прокурора основні відомості цього кримінального провадження у  період з моменту його відкриття до 7-го грудня 2022-го року (фактично близько місяця).

Таким чином суд задовольнив ще одне клопотання, у якому обвинувачений зазначив, що саме у цей період змінювалася підслідність у кримінальному провадженні, проте слідчий і прокурор продовжували вести розслідування й приймати процесуальні рішення,  не маючи на те повноважень.

Наступне засідання, у якому суд продовжить досліджувати письмові докази, заплановано на 15:30 4-го червня.

Як писав enkorr раніше, на оборудках з пальним викрито ексочільників підрозділу СБУ.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти