В начало

США минулого тижня експортував 26 партій СПГ

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що завершився 6 вересня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 26 СПГ-вантажів відправилися з заводів США в період із 31 серпня по 6 вересня, що на три вантажі більше, ніж тижнем раніше. Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 96 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу до експортних терміналів СПГ США зросли на 7,1% (0,9 млрд куб. футів/добу) за тиждень, у середньому на 13 млрд кубічних футів/добу, що є найвищим середньотижневим показником з травня.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані зросли на 8% (0,6 млрд куб. футів/добу), до 7,8 млрд куб.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися і становлять 1 млрд куб. футів на добу.

Завод Cheniere Sabine Pass спрямвав дев’ять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири партії протягом минулого тижня.

Термінал LNG Freeport відправив чотири вантажі, Calcasieu Pass компанії Venture Global відправив три вантажі, а термінал LNG Cameron компанії Sempra і термінал Cove Point відвантажили по два вантажі.

Також СПГ-термінал острова Ельба відправив два вантажі протягом звітного тижня, повідомляє агентство.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти