В начало

Щотижневий експорт СПГ із США збільшився до 29 постачань

Експорт скрапленого природного газу (СПГ) із США досяг 29 постачань за тиждень, що закінчився 26 червня, а постачання трубопроводами на термінали США зменшилися порівняно з тижнем раніше, згідно з даними Управління енергетичної інформації.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що 29 СПГ-возів вирушили з заводів США у період із 20 по 26 червня.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих суден СПГ становить 105 млрд куб..

EIA не опублікувала свій щотижневий звіт минулого тижня через свята. СПГ-термінали США відвантажили 25 вантажів за тиждень, що закінчився 12 червня.

Згідно з попередніми щотижневими звітами агентства, 29 вантажів СПГ, надісланих протягом цього тижня, становлять найбільшу кількість вантажів цього року.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 0,4 млрд куб. футів/добу порівняно з минулим тижнем, до 12,2 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 5,3% (0,4 млрд куб. футів на день), до 7,2 млрд куб. футів.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися й перебувають на рівні 1,2 млрд куб. фут./добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив дев’ять вантажів, а завод компанії у Корпус-Крісті – чотири партії протягом минулого тижня.

Термінал LNG Freeport відвантажив п’ять вантажів, а термінал Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure — чотири вантажі, а об’єкти Calcasieu Pass і Cove Point компанії Venture Global LNG відвантажили по три вантажі протягом цього періоду.

Також об’єкт на острові Ельба протягом звітного тижня відправив один вантаж.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти