В начало

Щотижневий експорт СПГ США зріс до 21 партії

Експорт скрапленого природного газу (СПГ) з США досяг 21 постачання за тиждень, що закінчився 24 липня, а постачання трубопроводами на термінали США зросли порівняно з тижнем раніше, згідно з даними Управління енергетичної інформації.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, посилаючись на дані про доставку, надані Bloomberg Finance, що загальна місткість цих 21 судна СПГ становить 79 млрд куб. футів. Нагадаємо, за тиждень, який закінчився 17 липня, було відправлено 20 вантажів СПГ обсягом 75 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 0,4 млрд куб. футів/добу порівняно з минулим тижнем – до 11,5 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 0,8% (0,1 млрд куб. футів на день) – до 7,7 млрд куб.

Крім того, постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися порівняно з минулим тижнем і становили 1,1 млрд куб. футів/добу, повідомляє агентство.

Freeport LNG, на південь від Х'юстона, продовжував нарощувати роботу цього тижня, згідно з Gulf South Pipeline Company й Texas Eastern Transmission після періоду перерви в мережі через ураган «Берил».

Минулими вихідними компанія Freeport LNG відправила перший вантаж зі свого заводу з експорту СПГ після зупинки 7 липня.

Протягом минулого тижня завод Cheniere Sabine Pass відправив дев’ять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири.

СПГ-термінал Cameron компанії Sempra Infrastructure відправив три вантажі, тоді як об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG і термінал СПГ Freeport відвантажили по два вантажі.

Також протягом звітного тижня об’єкт Elba Island відправив один вантаж, а термінал Cove Point не відправляв вантажів зовсім.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти