В начало

Середньодобовий пролив на одному АЗК UKRNAFTA сягнув 2,9 тис. л

Середньодобовий пролив на одному АЗК мережі UKRNAFTA за перші 5 місяців 2024 року сягнув 2,9 тис. л. Про це повідомив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький на своїй сторінці у Facebook.

«Споживачі все частіше заправляють свої авто на UKRNAFTA. Середньодобовий пролив на одному АЗК за перші 5 місяців 2024 року сягнув 2,9 тис. л. Це +63% до аналогічного періоду минулого року. І майже результат 2018 року, коли економіка була на піку зростання. Тоді було 3,1 тис. л на добу», – йдеться у дописі.

Водночас, як зазначається, АЗС мережі ще дуже далеко до бенчмарків. Більшість заправок – морально застарілі – з погляду локації, обладнання, сервісів. Але вже зараз є точки, що проливають по 10 і 15 тис. л на добу.

«Тому це лише початок. Цього року компанія планує вийти на середній показник – 3,1 тис. л на добу», – написав Корецький, додавши, що у середньо- та довготривалій перспективі компанія планує «5-6 тис. л на одну заправку, тобто +80-100% до поточних показників».

Щоб досягти поставленої мети, «Укрнафта» планує модернізацію АЗК і розвиток мережі.

«Цього року буде оновлено до 100 АЗК. Магазин, кафе, чистий санвузол», – підсумували в «Укрнафті».

Як повідомляв enkorr раніше, запрацювали дві оновлені АЗС «Укрнафти» у Львові й біля Луцька, а також «Укрнафта» відновила роботу свого АЗК, який було пошкоджено внаслідок російської агресії, у Комишувасі на Запоріжжі.

Видання писало і про те, що «Укрнафта» оновила свій АЗК у Здолбунові.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти