В начало

Reliance Industries веде перемовини про позику на $2 млрд для розширення

Reliance Industries Ltd. провадить перемовини з кредиторами про позику в іноземній валюті на суму до $2 млрд, щоб сприяти поточному розширенню свого бізнесу від нафти до телекомунікацій, повідомляє Bloomberg.

Розгалужена фірма, контрольована найбагатшою людиною Азії Мукешем Амбані, планує використовувати спеціалізований зовнішній комерційний шлях запозичення Індії для забезпечення позики, повідомили джерела на умовах анонімності, оскільки обговорення приватні.

Одне з джерел сказало, що кредит може мати термін погашення від трьох до п’яти років, а виручені кошти буде використано для капітальних витрат і рефінансування іншого кредиту, термін погашення якого настає у вересні.

Серед кредиторів, які беруть участь у дискусіях, є Bank of America Corp., Citigroup Inc. і Standard Chartered Plc, сказало одне з джерел. Прес-секретарі цих банків відмовилися від коментарів, тоді як представник Reliance сказав, що вони не можуть негайно дати коментар.

Амбані збирає кошти, продовжуючи будувати телекомунікаційні й орієнтовані на споживачів підрозділи імперії, яка базується на переробці сирої нафти. Розширення Reliance підживлювалося щедрими запозиченнями після того, як фірмі вдалося досягти нульового чистого боргу 2020 року.

Reliance заявила, що планує інвестувати $75 млрд у відновлювані джерела енергії протягом 15 років, а торік придбала права на трансляцію вельми бажаного турніру з крикету Індійської прем’єр-ліги на $3 млрд. Фірма також розгортає мережеві послуги 5G по всій країні у Південній Азії, вартість яких, як очікується, становить $25 млрд. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти