В начало

Reliance Industries відновила постачання дизпального в Європу

Індійський компанія Reliance Industries, яка володіє найбільшим у світі Джамнарагарським НПЗ, відновила відвантаження дизпального в напрямку Європи, свідчать дані Консалтингової групи «А-95».

Відвантаження відновились минулого тижня, 18 січня з індійського порту «Сікка» вирушив танкер Marlin Sicily з 130 тис. тонн дизельного палива. Пунктом призначення вантажу є термінал в Ротердамі. Дані маршруту показують, що судно не буде проходити Суецький канал, а слідуватиме до Європи навколо африканського континенту. В зв’язку з цим, прибуття вантажу в Нідерланди очікується лише 25 лютого.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Reliance Industries припинила відвантажувати дизпальне європейським покупцям через ризики обстрілів танкерів хуситами в акваторії Ємену. З початку року основні обсяги індійського палива постачаються країнам Азії і Африки, що дозволяє уникати небезпечного маршруту через проливу Баб-ель-Мандеб.

У грудні Джамнагарський НПЗ відвантажив 2 млн тонн дизельного палива, 1,29 млн тонн з цього обсягу було відправлено Туреччину й країни Європи.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти