В начало

ReGas прийняв другий FRSU у порту «Мукран»

Німецький оператор СПГ-термінала Deutsche ReGas прийняв другу плавучу установку для зберігання й регазифікації на своєму імпортному СПГ-терміналі в німецькому порту «Мукран», повідомляє LNG Prime.

Побудований 2009 року на 145 тис. кубічних метрів FSRU Neptune прибув 3 липня на енергетичний термінал Deutsche Ostsee у промисловому порту «Мукран», йдеться у заяві Deutsche ReGas.

Підрозділ, який на 50% належить Hoegh LNG і субфрахтований Deutsche ReGas від TotalEnergies, у травні покинув німецький промисловий порт «Лубмін», де обслуговував термінал «Лубмін».

У січні минулого року Deutsche ReGas офіційно запустила свій імпортний термінал СПГ у Лубміні, перший приватний термінал СПГ у Німеччині.

Після виходу з Лумбіна Neptune приблизно місяць перебував у «Файярді», у данському порту Оденсе, щоб завершити підготовчі роботи до його розгортання на терміналі СПГ «Мукран» на острові Рюген.

Deutsche ReGas нещодавно заявила, що очікує повного запуску заводу СПГ «Мукран» у липні.

До прибуття Neptune на терміналі було збудовано 2021 року на 174 тис. кубічних метрів Energos Power, який належить американській Energos Infrastructure.

У червні минулого року Deutsche ReGas підписала угоду з урядом Німеччини про субфрахтування FSRU, переданого 2021 року Hudong-Zhonghua. Deutsche ReGas прийняла статут Energos Power у жовтні минулого року.

Крім того, у березні на етапі введення в експлуатацію компанія Deutsche ReGas отримала перший танкер для СПГ на заводі в Мукрані, а у квітні отримала дозвіл на експлуатацію заводу.

Минулого місяця Deutsche ReGas перемістила Energos Power в офшор Мукран напередодні прибуття другого FSRU.

FSRU буде розташовано поруч біля причалу 12 в порту «Мукран».

«Протягом наступних кількох днів друге регазифікаційне судно Energos Power також буде розміщено поруч з Neptune, завершуючи будівництво термінала», — йдеться в заяві Deutsche ReGas.

Представник Deutsche ReGas сказав LNG Prime, що «термінал все ще перебуває в експлуатації за умови отримання дозволу».

Після того, як обидва FSRU буде розміщено в Мукрані, термінал запропонує річну потужність регазифікації до 13,5 млрд кубічних метрів природного газу й зможе покрити до 15% загального попиту на природний газ Німеччини, повідомляє Deutsche ReGas.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти