В начало

Працівник «Укргазвидобування» отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня

Оператор газорозподільної станції «Укргазвидобування» Олексій Вовк отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомляється на сторінці групи «Нафтогаз» у Facebook.

Олексій отримав нагороду за бій, який відбувся у лютому 2022 року. «Під час ворожого наступу на Київ 26 лютого 2022 року Олексій власноруч знищив 3 російські танки! Тоді на територію села Мартинівки (Миргородський район) через Сумщину прибула колона бронетехніки окупантів. Через відсутність пального у баках в населеному пункті були залишені чотири танки Т-90А, екіпажі яких тимчасово покинули свої машини в пошуках палива», – зазначають у компанії.

Тоді Олексій Вовк, мешканець цього села і працівник місцевої ГРС, не розгубився і не злякався, він згуртував селян, щоб зняти з трьох російських танків бойові комплекти, і особисто знищив три танки Т-90А за допомогою «коктейлів Молотова».

За це «президент нагородив оператора газорозподільної станції Укргазвидобування Олексія Вовка орденом «За мужність» ІІІ ступеня», йдеться у повідомленні.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти