В начало

Постачання Tesla в Китаї скоротиться на чверть

Постачання автомобілів Tesla Model 3 і Model Y із заводу в Китаї знизилися на 24,2% у червні 2024 року. Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що компанія Ілона Маска Tesla Inc. зазнала падіння постачань зі свого заводу в Шанхаї на 24,2% у річному обчисленні.

У повідомленні йдеться, що це стало четвертим падінням виробництва цьому року для лідера електромобілів на тлі цінової війни в Китаї.

Постачання автомобілів Tesla Model 3 і Model Y знизилися до 71 007 одиниць у червні. У травні постачання знизилися на 2,2%.

Це падіння відбулося напередодні того, як у США будуть опубліковані дані про глобальне виробництво і постачання електромобілів Tesla за ІІ квартал.

Зниження виробництва в Китаї, найбільшому у світі ринку електромобілів, посилить тиск на компанію Ілона Маска в усьому світі, оскільки зростання продажів електромобілів сповільнюється.

За прогнозами аналітиків, у ІІ кварталі Tesla продасть 439 302 електромобілі, що на 5,8% менше, ніж рік тому, і це друге поспіль квартальне падіння.

Очікується, що продажі автомобілів на відновлюваних джерелах енергії в Китаї зростуть на 28% до минулого місяця, починаючи з червня 2023 року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти