В начало

Понад 90% мережі WOG готові до жорсткого блекауту — Пивоварський

На сьогодні більш ніж 90% мережі WOG мають автономне енергозабезпечення. Про це в інтерв’ю директору Консалтингової групи «А-95» Сергію Куюну розповів керуючий директор WOG Holding BV Андрій Пивоварський.

«Понад 90% нашої мережі готові до жорсткого блекауту. А це 320+ станцій. До кінця року будуть готові практично всі 100%», — зазначив він.

З його слів, генераторами забезпечуються не тільки АЗС, а й нафтобази. Окрім цього, наразі компанія працює над створенням резервного фонду генераторів, а також збільшує парк паливовозів і цистерн.

«Нам до кінці місяця прийдуть десятки генераторів, які будуть підмінним фондом. Так, на випадок, коли ремгодини якогось генератора підходитимуть до моменту, коли його потрібно вимкнути, приїде новий і замінить його», — розповів він, додавши, що такі пересувні генератори переміщуватимуться мережею в різних регіонах.

Також компанія працює над автономним забезпеченням водою своїх станцій.

«У нас більше 70% мережі забезпечено водою завдяки власним свердловинам», — зазначив він.

Окрім цього, з його слів, на станціях WOG було встановлено додаткові пункти живлення для клієнтів, де можна користуватися чайниками і мікрохвильовками, які було додатково встановлено компанією, збільшено постачання продуктів і води, а також збільшено кількість посадкових місць у торгових залах.

Поварський не назвав суми інвестицій у всі ці проєкти, зазначивши лише, що в середньому вартість одного генератора складає біля 20 тис. євро.

«Ми вирішили оці всі інвестиції не закладати в ціну пального. Ми прийняли для себе рішення, що це частина бізнесу і частина допомоги спільноті. Тому коли у нас піднімаються ціни — ми дивимось на котирування і логістику. Все інше це частина життя», – підсумував він.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти