В начало

Поляки поновили блокування напрямків пунктів «Корчова» і «Медика»

Польські фермери поновили блокування напрямків пунктів пропуску «Корчова–Краківець» і «Медика–Шегині». Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі «Укрінформу».

За інформацією, яку українські прикордонники отримали від представників Прикордонної варти Республіки Польща, польські фермери поновили блокування руху для вантажівок на двох напрямках.

Такі дії учасники акції на території Польщі розпочали сьогодні після 9 години на пунктах пропуску «Корчова» й «Медика», що навпроти українських пунктів «Краківець» і «Шегині».

На напрямку пункту пропуску «Краківець» обмежується рух вантажних транспортних засобів, які слідують в бік України, а на напрямку «Шегині» — як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд.

За наявною інформацією, польські фермери планують здійснювати блокування руху через «Краківець» до 9.00 20 квітня і через пункт пропуску «Шегині» — до 9.00 19 квітня.

Як повідомляв enkorr, Державна митна служба України попереджає про ймовірність блокування пункту пропуску «Медика–Мостиська» на кордоні з Польщею з четверга на одну добу з можливим пролонгуванням.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти