В начало

Польські перевізники можуть заблокувати ще один пункт пропуску

У чергах на виїзд із Польщі й у системі «єЧерга» на виїзд з України в очікуванні можливості перетнути кордон уже налічується загалом майже 11 тисяч вантажівок. Про це свідчать дані Державної митної служби України, повідомляє «Бізнес.Цензор».

Так, на пункті пропуску «Шегині–Медика», який польські перевізники блокують відсьогодні, пропуск автобусів і легковиків здійснюється у звичайному режимі, проте вантажні транспортні засоби не пропускають взагалі.

Перед ПП «Медика» у напрямку «в’їзд в Україну» черга з вантажівок налічує близько 1 500 автівок. З боку України реальна черга відсутня, але у системі «єЧерга» в очікуванні можливості перетнути кордон перебуває близько тисячі вантажних автомобілів.

Пункт пропуску «Рава-Руська–Гребенне» також заблоковано. Черга вантажних автомобілів на польській стороні становить 600 авто. У системі «єЧерга» наразі зареєстровано 1 022 вантажівки.

Також триває блокування роботи пункту пропуску «Краківець–Корчова». Черга у напрямку «в’їзд в Україну» з вантажних автомобілів на польській стороні налічує понад 1 700 одиниць.

Польські перевізники продовжують блокувати і МПП «Ягодин–Дорогуськ». Станом на ранок четверга перед цим пунктом пропуску накопичилося 800 вантажівок на в'їзд, на виїзд очікує 100 транспортних засобів. У системі «єЧерга» зареєстровано 2 239 вантажних автомобілів на виїзд з України.

«Водночас за непідтвердженою інформацією є наміри поширити блокування також на пункт контролю «Нижанковичі–Мальховіце». Там електронна черга з вантажних автомобілів на виїзд з України зросла з 1 300 до 2 000 одиниць», – додали у Митній службі.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти