В начало

Phillips 66 планує запустити нафтопереробні заводи на 80% потужності в першому кварталі 2023 року

Американська нафтопереробна компанія Phillips 66 заявила, що планує експлуатувати свої нафтопереробні заводи в середньому діапазоні 80% загальної потужності з переробки сирої нафти в першому кварталі 2023 року, повідомляє Reuters.

Американські нафтопереробники очікують, що більший рівень планового технічного обслуговування в першому кварталі скоротить виробництво, а заводи буде закрито на капітальний ремонт.

«Тож ми зосереджені на першому кварталі щодо наших оборотів», — сказав генеральний директор Марк Лешієр під час телефонної конференції з аналітиками Уолл-стріт у вівторок.

«Я вважаю, що це справді впливає на наші операції на узбережжі Атлантичного океану. Також є деякі ремонтні роботи на узбережжі Мексиканської затоки, які є менш впливовими», — продовжив Лешієр.

Phillips 66 управляє 11 нафтопереробними заводами в Сполучених Штатах і Європі сумарною потужністю переробки сирої нафти 1,9 млн барелів на день (б/д). Два НПЗ є спільними підприємствами з іншими компаніями.

Торік компанія Phillips 66 закрила нафтопереробний завод в Альянсі (штат Луїзіана). Компанія перебуває в процесі переведення свого нафтопереробного заводу в Родео (Каліфорнія) з переробки сирої нафти на виробництво палива з відновлюваних джерел.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти