В начало

PERN відкритий для партнерів з України

Цього року PERN введе в експлуатацію паливні резервуари загальною ємністю чверть мільйона кубометрів, які розташовані по всій Польщі.

Про це повідомив Павло Станчик, віце-президент PERN, під час 20-ї нафтогазової конференції. Він також заявив про готовність співпрацювати з партнерами з України.

Станчик сказав на конференції, що інші резервуари для сирої нафти перебувають на стадії проєктування. Він нагадав, що на базі в Дебогоже буде побудовано три резервуари ємністю 50 тис. м куб., які необхідні для розвантаження таких великих суден і зберігання більшої кількості сирої нафти, тому що порт Гдині планує інвестиції, які полегшать захід суден місткістю 100 тис. тонн.

Розвиток бази в Дебогоже може бути корисним партнерам з України. Під час конференції Oil and Gas 2023 Павло Станчик заявив, що паливний хаб у Дебогоже — місце, яке готове співпрацювати з українськими структурами.

У січні цього року паливна база PERN у Дебогоже зафіксувала рекордний товарообіг, вивантаживши на дві третини більше палива, ніж у січні 2022 року, тобто близько 350 тис. м куб. PERN продовжує інвестиції для збільшення можливостей бази.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти