В начало

«Паралель» відкриє АЗК на столичній Окружній (фото)

АЗК Parallel готується до відкриття нового АЗК на Окружній у Києві, в районі Жулянського мосту. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила компанія «Фасад Майстер», яка займалась зовнішнім оздобленням комплексу.

«Наша компанія закінчила зовнішнє оздоблення АЗК згідно з дизайн-проєктом замовника. Фризи й стелу виконано з алюмінію, вони мають вакуумформовані декоративні елементи й лого», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, новий комплекс Parallel розташований на території, де раніше знаходилася станція Mango. Її найближчим сусідом є Socar. З іншого боку моста зараз на реконструкції АЗС, яка раніше працювала під брендом «Олві».

Довідка enkorr

Власником «Паралелі» є Олександр Дубинін, який придбав мережу у СКМ Ріната Ахметова 2020 року за кредитні кошти ПУМБ. На той час мережа складалася з 60 АЗС, а вартість угоди оцінювалась, за даними ринкових джерел, у $30 млн. Унаслідок російського вторгнення мережа скоротилась до 22 АЗС, дві з яких розташовано в Одеській області.

У вересні цього року Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ «Гефест. ЛТД», яке входить у групу «Паралель», на купівлю мережі АЗС Motto (нараховує 70 АЗС).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти