В начало

Orlen Południe запустив фотоелектричну ферму на НПЗ у Тшебіні

Orlen Południe, що входить до складу Orlen Group, запустив першу фотоелектричну ферму на своєму нафтопереробному заводі (НПЗ) у Тшебіні. Нова установка потужністю 1 МВт доповнить потужності теплоелектроцентралі компанії й забезпечуватиме енергією виробничі установки. Про це повідомляє Центр інформації про енергетичні ринки.

Компанія вже має 112 МВт встановленої фотоелектричної потужності.

Згідно з наданою інформацією, фотоелектрична ферма у Тшебіні складається з 2 384 панелей потужністю 450 Вт.

«Це чергова інвестиція Orlen Group у відновлювані джерела енергії. Окрім масштабних інвестицій у відновлювані джерела енергії, компанія також розробляє менші установки для підтримки роботи власної інфраструктури, що підвищує ефективність використання власних активів і ресурсів», — йдеться у пресрелізі.

Зі слів представників концерну, фотоелектричні мікроустановки доповнюють роботу як АЗС і терміналів, так і виробничих цехів.

Лише цього року фотоелектричні установки на паливних терміналах у Соколці, Журавці й Оструві-Велькопольському, а також на виробничому заводі у Плоцьку, збільшили портфель компанії майже на 11 МВт електроенергії з відновлюваних джерел. Також будується електростанція потужністю до 2 МВт, яка забезпечуватиме енергією Плоцький НПЗ. Крім того, компанія встановила 30 фотоелектричних мікроустановок на АЗС і почала підготовку до встановлення таких установок ще на 40 АЗС.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти