В начало

«Олас» на станції у Рівному відкрив кафе-драйв «На ходу»

Мережа АЗК «Олас» запустила на своїй станції у Рівному кафе-драйв «На ходу». Про це enkorr повідомив комерційний директор мережі Олег Хомич.

Нове кафе у форматі драйв на території однієї з автозаправних станцій «Олас» відкрито за адресою: м.Рівне, вул.Соборна, 370.

Як зазначають у компанії, вони дбають про «тих, хто в русі й цінує свій час», пропонуючи їм якісну смачну їжу за мінімально короткий час.

«Ця АЗС на Соборній – одна з найбільших заправних станцій мережі, там понад 1 га земельної ділянки. Там, окрім власне автозаправної станції, є багато різних сервісів, зокрема мийка самообслуговування, хімчистка, мийка ручна, встановлення звуку, а тепер ми вирішили зробити ще й драйв-кафе. Цей пункт харчування розташовано у невеличкому приміщенні, де ви в одному віконці робите замовлення, не виходячи з автомобіля або по інтернету, а в наступному віконці вже отримуєте їжу», – каже Олег Хомич.

З його слів, поки – у тестовому режимі – таку систему харчування компанія запустила тільки у Рівному на Соборній.

«Чи будемо ми ще робити такі пункти харчування «На ходу», залежить від того, яким буде економічний результат, чи збільшиться у нас на цій станції кількість клієнтів, прокачування пального, якими будуть відгуки тощо», – пояснює Хомич, додавши, що «якщо цей проєкт виявиться бізнесово успішним, його можуть масштабувати на інші АЗС у мережі».

У компанії вважають, що перших 3-4 місяці покажуть, чи буде проєкт розвиватися далі. Наразі ж у меню «На ходу» – 4 види шаурми, картопля фрі й різномантні напої.  

«Це – саме те, що можна приготувати досить швидко, з мінімальним часом очікування для людей. Та якщо виникне потреба розширення меню, така технологічна змога є, тому що поряд у нас розташовано велике стаціонарне кафе на 200 кв. м. Там можна організувати приготування їжі, а видачу вже – через це мале приміщення», – підсумував Хомич. 

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти