В начало

«Око за око»: ОККО накопичила кошти на 20 Sharks

За 4 місяці мережа АЗК ОККО зібрала понад 260 млн грн, а це вже сума, якої вистачить на купівлю 20-ти з 25 розвідувальних безпілотних комплексів Shark. Інформацію про це оприлюднено на офіційному сайті компанії.

«20 розвідкомплексів у зграї «Шарків». Ініціатива «Око за око» на фінішній прямій», – йдеться у повідомленні на сторінці компанії у мережі Facebook.

Необхідних 260 млн грн зібрано у межах ініціативи мережі АЗК ОККО і благодійного фонду «Повернись живим». Як повідомляв enkorr раніше, цей проєкт стартував торік 1 листопада.

Наразі на лічильнику –  260 047 587 грн. Нагадаємо, цей лічильник у реальному часі показує суму, яку зібрано із заправок пального PULLS і прямих донатів на спецрахунок фонду «Повернись живим», де акумулюються кошти на розвідкомплекси.

«Ми зустріли весну 20-им Sharks, тепер до мети взагалі рукою подати», – сказали enkorr у прес-службі компанії, додавши, що гроші на «акули» збирають не тільки з пального, а ще 50 грн з кожної пари шкарпетосів летить на «Око за око». А забрати їх можна «на АЗК або у фірмових магазинах/на сайті Dodo Socks».

«А до тотал луку одягай ще й худі, з якого теж 10% летить на «акули», – написала прес-служба ОККО на сторінці компанії у мережі Facebpook.

Нагадаємо, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, стартувала у листопаді 2022 року. За тиждень накопичили гроші на перший комплекс, під Новий рік – уже на 10 новітніх БПЛА. На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже понад 260 млн грн – і ця цифра постійно збільшується.

Як повідомляв enkorr раніше, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Придбані комплекси «Повернись живим» розподілятимуть, спираючись на поточну ситуацію на фронті й рекомендації Генштабу ЗСУ.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти