В начало

«Око за око»: ОККО накопичила гроші вже на 21 Sharks

Менше ніж за чотири з половиною місяця мережа АЗК ОККО зібрала понад 275,2 млн грн, яких вистачить на придбання 21 розвідувального безпілотного комплексу Shark для потреб ЗСУ. Інформацію про це оприлюднено на вкладці ініціативи на офіційному сайті компанії.

Потрібних 275 млн грн уже зібрали у рамках ініціативи мережі АЗК ОККО і благодійного фонду «Повернись живим», яка стартувала в листопаді 2022 року.

«+ «Шарк» – і маємо вже 21 у зграї. Pulls помсти ллється в унісон з бажанням позбутися ворога з нашої землі», — написала прес-служба мережі на сторінці ОККО у Facebook, зазначивши, що «ми з «Повернись живим» знаємо, що 22-й чекати з таким темпом зовсім трішки».

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим» має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти