В начало

OKKO запускає новий сервіс ОККО DRIVE

Мережа АЗК ОККО започатковує новий сервіс – ОККО DRIVE, завдяки якому можна робити замовлення, не виходячи з автомобіля. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Епоха ОККО DRIVE оголошується розпочатою! Розгортаємо новий сервіс ОККО DRIVE, з яким і замовлення зробив, і з зони комфорту не вийшов», – йдеться у дописі.

Відтепер, щоб зробити замовлення прямо зі свого автомобіля, досить під'їхати до стійки й обрати, що заманеться, переміститися до вікна видачі, а потім оплатити й отримати своє замовлення.

Як зазначили у прес-службі ОККО, таким чином можна замовити каву, піцу, бургери, хотдоги, снеки, а також товари з полиць магазину.

Протестувати новий сервіс наразі можна на двох АЗК ОККО, розташованих у Львові по вул. Науковій, 2-а й поблизу Тернополя у с. Гаї-Гречинські по вул. Львівській, 9.

В ОККО кажуть, що на цьому не зупиняться – планують розгортати цей сервіс і на інших АЗК. Наразі ж із 4 по 11 липня відвідувачі ОККО DRIVE отримають -50% на будь-яку каву/чай із застосунком Fishka.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти