В начало

ОККО з Укргідроенерго розвиватимуть виробництво «зеленого» водню

Компанія ОККО спільно з ПрАТ «Укргідроенерго» мають намір розвивати виробництво й застосування «зеленого» водню. Про це enkorr повідомили у прес-службі ОККО.

Як зазначають у компанії, відповідний меморандум про співпрацю було підписано на початку жовтня. «Він визначає наміри щодо спільного бачення з розробки й реалізації проєктів виробництва, транспортування і продажу «зеленого» водню. Компанії спільно вивчатимуть досвід світових виробників «зеленого» водню для впровадження сучасних технологій в Україні», – йдеться у повідомленні.

Зі слів СЕО групи компаній ОККО Василя Даниляка, ОККО розвиватиме альтернативні види чистого палива, які в недалекому майбутньому можуть стати замінником традиційному пальному.

«Цей крок дасть не лише дасть змогу пришвидшити інтеграцію України у проєкти, спрямовані на участь у «зеленому переході», а й у перспективі підвищить стабільність і незалежність енергосистеми нашої країни», – підсумували у компанії.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (rонцерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти