В начало

OKKO передала армії шостий «Пульстрон» за 50 млн грн

Мережа АЗК ОККО у рамках проєкту «Око за око 3» передала військовим уже шостий «Пульстрон». Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«…шостий «Пульстрон» вже у війську й допомагає 95 окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді ДШВ ЗСУ, – йдеться у повідомленні. – Бійці отримали комплекс загальною вартістю 50 млн грн, який включає у себе все необхідне для виявлення й знищення ворога в будь-який час доби».

Десантно-штурмові війська отримали 410 FPV-дронів; 1 безпілотний розвідкомплекс MINI SHARK, а також дрони DJI Mavic 3 Fly More Combo та DJI Matrice 30 T; 12 ударних БпЛА «R-34» і «Кажан» з боєкомплектами. А також 7 пікапів з приладами нічного бачення для водіїв і понад 90 засобів забезпечення зв’язку й управління.

Як зазначають в ОККО, змогу підсилити ДШВ шостим «Пульстроном» забезпечила зокрема спільнота DOU й усі, хто підтримував їхню ініціативу. Серед них — «Загін ІТ». Загалом же проєкт «Око за око 3» реалізується в межах співпраці компанії з фондом «Повернись живим».

Ініціатива триває, повідомили у прес-службі компанії: «Наразі на сьомий «Пульстрон» уже зібрано 100% і він готується до відправки, залишилось зібрати ще на 3!»

Долучитися до збору коштів на «Пульстрони» просто: потрібно заправити пальне Pulls або задонатити балами Fishka у додатку на «Пульстрони» для ДШВ.

Як писав enkorr раніше, ініціатива мережі ОККО й фонду «Повернись живим» «Око за око-3» має на меті придбати загалом 10 таких «Пульстронів» для десантно-штурмових військ України.

Загальна вартість проєкту – 500 млн грн. Задля цього мережа ОККО перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального Pulls на комплекси. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти