В начало

ОККО допомогла доставити на фронт ще 6 карет «Швидкої допомоги»

Мережа АЗК ОККО днями допомогла відправити на фронт останні 6 карет «Швидкої допомоги» у рамках проєкту «100 карет швидкої допомоги Україні». Загалом же упродовж року до захисників поїхали 100 таких автомобілів. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

«Останні шість карет «Швидкої допомоги» днями відправлено на херсонський, донецький і сумський напрямки і вже передано захисникам України», – йдеться у прес-релізі ОККО.

Нагадаємо, компанія ОККО підтримала пальним благодійний фонд Smart Medical Aid, який закуповував у Великій Британії, Ірландії й Нідерландах карети «Швидкої допомоги» для військових протягом 2023 року. Всі автомобілі вже в Україні, укомплектовані за потребами тих напрямків і умов використання, куди були направлені для рятування життя бійців.

Як повідомляв раніше enkorr, з початку війни ОККО підтримує ЗСУ – розвідкомплексами й зброєю (спільна ініціатива разом з фондом «Повернись живим»), автомобілями, пальним, годує військових на прифронтових АЗК. Компанія також відбудувала навчальні заклади на Київщині, надала пальне для подолання наслідків підриву Каховськї ГЕС тощо.

Загальний обсяг допомоги ОККО на відбудову країни і допомогу ЗСУ станом на грудень 2023 р. становить 1,255 млрд грн.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти