В начало

Індійська Reliance тимчасово закриває деякі установки Jamnagar Refinery на ремонт

Індійська компанія Reliance Industries заявила, що планує тимчасово закрити три установки на своєму заводі в Джамнагарі у штаті Гуджарат на заході Індії для планового технічного обслуговування й перевірок. Про це повідомляє Reuters.

Конгломерат нафти і телекомунікацій, який належить мільярдеру Мукешу Амбані, є оператором найбільшого у світі нафтопереробного комплексу, який містить два заводи загальною потужністю близько 1,4 млн барелів на день (б/д).

Reliance тимчасово закриє установку дистиляції сирої нафти і уповільненого коксування на нафтопереробному заводі (НПЗ) SEZ, установку каталітичного крекінгу в псевдоскрапленому стані на НПЗ DTA й установку негазового крекінгу НПЗ, йдеться в заяві компанії. Технічне обслуговування цих підрозділів тривалістю від чотирьох до семи тижнів розпочнеться з середини вересня.

У компанії додали, що всі інші підрозділи заводу в Джамнагарі працюватимуть у звичайному режимі протягом періоду технічного обслуговування.

У серпні агентство Reuters з посиланням на джерела повідомило, що компанія планує закрити деякі підрозділи комплексу «Джамнагар» на технічне обслуговування у вересні-жовтні.

Хоча Reliance заявила, що не очікує жодного суттєвого впливу на загальну діяльність комплексу Jamnagar, торговельні джерела повідомили Reuters минулого місяця, що зупинка підрозділів скоротить імпорт сирої нафти компанії й може підштовхнути маржу на бензин.

НПЗ у Джамнагарі – великий експортер дизельного пального. За даними Консалтингової групи «А-95», у серпні з порту «Сікка» було відвантажено 1,5 млн тонн продукту.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти