В начало

Наступного року Orlen почне будувати мережу зарядних станцій у Словаччині

2023 року кількість автозаправних станцій міжнародної групи Orlen у Словаччині збільшиться майже вдвічі до поточних 90. У наступний період компанія зосередиться на подальшому розширенні, а також на будівництві пунктів зарядки для електромобілів. Про це повідомила речниця Orlen Unipetrol Slovakia Ленка Терпакова.

«Також наступного року Orlen хоче продовжити свою експансію і припускає, що ще більше розширюватиме кількість своїх АЗС. Водночас він відкритий для менших чи більших придбань, а також пропонує рівноправну партнерську співпрацю у формі франшизи», – сказала Терпакова. Після етапу виходу на ринок Словаччини в мережі автозаправних станцій компанія наступного року планує підтримувати розвиток електромобільності, тож розпочне підготовку до встановлення швидкісних зарядних станцій у перших шести локаціях.

З нинішніх 90 АЗС групи дві третини – це класичні АЗС повного циклу з сервісним обслуговуванням і третина – АЗС самообслуговування, які націлені на швидке обслуговування клієнтів.

Група збільшує кількість своїх станцій по всьому регіону. Загалом у шести європейських країнах – Польщі, Німеччині, Чехії, Литві, Угорщині й Словаччині – їх уже працює понад три тисячі. Компанія також нещодавно оголосила про придбання 266 автозаправних станцій бренду Turmöl в Австрії. До 2030 року група Orlen планує управляти щонайменше 3 500 АЗС.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти