В начало

«Нафтогаз» розширив мережу U.GO ще трьома АЗС на Миколаївщині

ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» відкрило три автозаправних станції (АЗС) під брендом U.GO на місці колишніх Glusco у Миколаєві й області. Інформацію про це оприлюднено на офіційному сайті мережі.

У Миколаєві АЗС під брендом U.GO почали працювати ще дві АЗС, їх розташовано на вул. Декоративній, 2-А і вул. 10-ій Слобідській, 2. Тепер у місті працює три АЗС U.GO. В області станцію відкрито в місті Южноукраїнську по вул. Дружби Народів, 5-Б.

Як зазначають у компанії, пальне на цих станціях відпускають за такими ж цінами, як і на решті станцій мережі. Так, бензин А-95 коштує 49,95 грн/л, 95 Maxx – 51,95 грн/л, ДП – 52,95 грн/л, ДП Maxx – 54,95 грн/л. Автогаз можна придбати за 27,95 грн/л.

Згідно з інформацією «Нафтогазу», на сьогодні вже запущено 66 АЗК U.GO на базі Glusco в 7 регіонах України: 30 АЗС на Київщині (з них 17 – у м. Київ), 13 АЗС – на Дніпропетровщині (з них 1 – у Дніпрі), у Полтавській області – 5 АЗК (з них 1 – У Полтаві), у Запорізькій – 5 АЗК (всі – у Запоріжжі), у Миколаївській – 4 (3 з них – у Миколаєві), у Кіровоградській – 3 АЗК (2 з них – в Олександрії), у Львівській – 3 АЗК і на Івано-Франківщині – 2 АЗК (обидві – в обласному центрі), у Херсонській – 1 (в самому Херсоні).

Нагадаємо, що в травні ц.р. Кабінет міністрів України ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ «Глуско Україна» і ТОВ «Глуско ритейл» в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг».

Загалом у розпорядження ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» передано 172 об’єкти. Серед них — 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки і майно, розташоване в різних регіонах України, зокрема на тимчасово окупованих територіях і в зоні бойових дій.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти