В начало

«Нафтогаз» розширив мережу U.GO ще одним АЗК у Нікополі

ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» відкрило ще один автозаправний комплекс (АЗК) під брендом U.GO у Нікополі на Дніпропетровщині. Інформацію про це оприлюднено на сторінці мережі у Facebook.

«Ще один АЗК U.GO розпочав роботу у Нікополі! – йдеться у повідомленні. – Ми продовжуємо забезпечувати рух у напрямку перемоги для кожного. А для цього U.GO відкриває нові АЗК у різних регіонах нашої країни».

Як зазначають у компанії, АЗК, який щойно запрацював, розташовано на вулиці Патріотів України, 143-а.

Відпускні ціни на пальне у мережі такі: бензин A-92 можна придбати за 42.95 грн/л, A-95 коштує 45.45 грн/л, A-95 maxx – 46.95 грн/л, дизпальне – 46.75 грн/л, LPG – 21.55 грн/л.

Як повідомляв enkorr раніше, АЗК U.GO запрацював у Херсоні, три – на Миколаївщині, а також було запущено комплекси в інших регіонах України.  

Згідно з інформацією «Нафтогазу», на сьогодні вже працює близько 70 АЗК U.GO на базі Glusco в 7 регіонах України.  Нагадаємо, у травні 2022 р. Кабмін ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ «Глуско Україна» і ТОВ «Глуско ритейл» в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг».

Загалом у розпорядження ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» передано 172 об’єкти. Серед них — 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки і майно, розташоване в різних регіонах України, зокрема на тимчасово окупованих територіях і в зоні бойових дій.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти