В начало

На Тернопільщині касир на АЗС побив поліцейського через зауваження

У Тернопільській області касир на заправній станції побив працівника поліції через зауваження. Про це, як повідомляють «Тернопільські події», йдеться у вироку Зборівського райсуду.

Як зазначається у матеріалах суду, 4 червня 2023 року о 20.26 «у касира заправки виник кримінально-протиправний умисел, спрямований на умисне заподіяння тілесних ушкоджень старшому оперуповноваженому СКП ВП № 2 (м.Зборів) Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області капітану поліції, який згідно з графіком чергувань заступив на чергування на стаціонарний пост м.Зборів, що межує із територією АЗС «Укрнафта» за адресою: с.Млинівці вул.Зборівська 1, Зборівської ТГ Тернопільського району Тернопільської області».

Як з’ясувалося, чоловік, усвідомлюючи й достеменно знаючи, що перед ним знаходиться працівник поліції …у форменому одязі, який виконує свої службові обов`язки, «умисно наніс один удар долонею лівої руки в праву ділянку обличчя», спричинивши останньому легкі тілесні ушкодження у вигляді синця, який з’явився у поліцейського на правій щелепі.

На суді, повідомляють місцеві ЗМІ, підозрюваний провину визнав і розкаявся. Він розповів, що його розізлило зауваження поліцейського.

Нападника суд оштрафував на 3 400 грн.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти