В начало

На території АЗС у селі на Житомирщині виявили гранату

В одній із громад Житомирського району на території автозаправної станції під ялинкою знайшли гранату. Поліція встановлює походження та обставини, через які вона потрапила у громадське місце.

Про це ввечері 20 грудня повідомила прес-служба поліції Житомирської області.

«До відділення поліції № 3 (Радомишль) Житомирського РУП надійшло повідомлення від керівника АЗС, жителя м. Коростишева, про те, що на території автозаправки, під ялинкою, виявлено гранату», — йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група й вибухотехніки, які прибули на місце, виявили гранату типу «Ф-1» і підривач до неї. Вилученеспрямовано на дослідження в НДЕКЦ МВС. Наразі поліцейські встановлюють походження і обставини, через які вибуховий пристрій потрапив на територію громадського місця.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення передбачена ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Також поліцейські нагадують, що у разі виявлення будь-яких вибухових пристроїв категорично забороняється торкатися і рухати їх. Повідомляйте про це на спецлінію «102».

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти