В начало

На Прикарпатті затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на АЗС

На Прикарпатті затримали чоловіка, який з ножем і пістолетом скоїв напад на АЗС. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Зазначається, що нападник приїхав на своєму автомобілі на АЗС у місті Долині. У приміщенні заправки чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, почав вимагати в оператора віддати мобільний телефон.

Потім розбійник підійшов до касової зони, витягнув предмет, схожий на ніж, і спрямував на жінку-касира й змусив віддати йому всі кошти з каси — понад 10 тис. грн. Забравши готівку й мобільний телефон, нападник поспішно покинув АЗС і поїхав на автомобілі у невідомому напрямку. 

Отримавши оперативну інформацію, поліцейські в селі Пійло, що у Калуському районі, зупинили автомобіль Toyota Yaris, на якому, ймовірно, пересувався нападник. За кермом автівки перебував 37-річний житель Долини. Також при огляді транспортного засобу поліцейські виявили викрадені гроші, ніж і пістолет.

Фігуранта затримали. Йому оголосили про підозру у розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обере затриманому запобіжний захід.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти