В начало

На Одещині «шахед» пошкодив АЗС

Під час чергової атаки ворога з використанням дронів-камікадзе в Одеській області пошкоджено АЗС. Про це йдеться в офіційному повідомленні на телеграм- каналі Сил оборони Півдня.

«Цієї ночі російські терористичні війська вкотре спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» по південних регіонах. Під прицілом ворога була критична інфраструктура», – йдеться у повідомленні.

Сили ППО працювали 3 години, було збито 7 баражуючих снарядів: 4 – в Одеській області, 2 – на Миколаївщині й 1 – на Кіровоградщині.

«На жаль, є влучання в Одеському районі. Пошкоджено логістично-транспортний об'єкт. Наслідки уточнюються.

Падінням уламків збитого дрона там також пошкоджено АЗС. Люди не постраждали», – повідомляє прес-служба Сил оборони Півдня.

Як повідомляв enkorr раніше, у Нікополі окупанти обстріляли АЗС «Укрнафти».

Видання також писало, що під час обстрілу російськими військами Херсона було пошкоджено одну з автозаправних станцій міста.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни понад 30 нафтобаз і нафтопідприємств України було уражено ракетними обстрілами, ворог постійно тримає їх під прицілом і щомісяця атакує 3-4 об’єкти. При цьому дістається і автозаправним комплексам, куди росіяни поцілюють регулярно.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти