В начало

На «БРСМ» у Дніпрі пролунав вибух

На автозаправній станції «БРСМ-Нафта» в Дніпрі по вул. Динамо трапилась надзвичайна подія. Про це enkorr повідомили очевидці.

«Пролунав вибух. Зараз рух транспорту перекрито, багато машин рятувальників», – каже співбесідник enkorr, побажавши залишитись інкогніто.

За попередніми даними, на станції проводили технічні роботи, під час яких вибухнув скраплений газ, що накопичився під автозаправними колонками.

«Жертв немає», – каже очевидець події.

Мережа «БРСМ-Нафта» є сумним рекордсменом за кількістю жертв внаслідок аварій на АЗС і нафтобазах. 2014 року в результаті вибуху на станції в місті Переяслав-Хмельницькому на Київщині загинуло шестеро людей. За даними державної комісії та прокурора Бориспольскої окружної прокуратури Володимира Баклана, причиною вибуху тоді стала розгерметизація трубопроводу зі скрапленим газом, внаслідок чого газ накопичився у підвальному приміщенні й вибухнув. У «БРСМ-Нафті» своя версія – теракт.

У червні 2015 року на нафтобазі «БРСМ» у Василькові на Київщині трапилась найбільша в історії України пожежа, загинуло шестеро людей з числа робітників нафтобази і рятувальників. Декілька пожежників отримали травми. Причиною катастрофи державна комісія назвала порушення при проєктуванні й будівництві нафтобази (не мала дозвільних документів) і порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти