В начало

На базі Glusco вже працює 46 АЗС під брендом U.GО — АРМА

«Нафтогаз Ойл Трейдинг» уже запустив 46 АЗС під брендом U.GО на базі активів заарештованої мережі Glusco, повідомило Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

«Завдяки зусиллям управителя сьогодні арештоване майно приносить користь енергоринку й забезпечує потреби споживачів у пальному. Під брендом «U.GО» вже працює 46 автозаправних станцій і суміжних інфраструктурних об’єктів», — повідомив керівник АРМА Дмитро Жоравович. З його слів, буквально з кожним днем мережа розширює перелік працюючих об’єктів і наразі забезпечує роботою 560 працівників.

Нагадаємо, що в травні ц.р. Кабінет міністрів України ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ «Глуско Україна» і ТОВ «Глуско ритейл» в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг». Загалом у розпорядження ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» передано 172 об’єкти. Серед них — 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки і майно, розташоване в різних регіонах України, зокрема на тимчасово окупованих територіях і в зоні бойових дій.

На сьогодні у розпорядженні НАК трохи більше 50 станцій. Решту торік було здано в оренду кільком операторам ринку (OKKO, WOG, KLO тощо).

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти