В начало

На АЗК ОККО у Києві з’явився 30-метровий мурал із Shark (фото)

Мурал на військову тематику з’явився на одному зі столичних АЗК мережі ОККО – на перетині вулиць Богатирської і Лугової. Про це повідомляє прес-служба мережі.

Зображення вкриває всю стіну заправки, сягаючи 30 метрів у довжину й 9 метрів заввишки. На плечі військовий тримає свого помічника – безпілотник Shark.

Зазначимо, ОККО із листопада акумулює кошти на придбання 25 розвідувальних комплексів для ЗСУ. На сьогодні вже зібрано на 14 Sharks.

«Створюючи артоб’єкт, ми прагнули висловити вдячність нашим захисникам і захисницям. А також і всім українцям, хто долучився до нашої ініціативи «Око за око», хто заправляється Pulls`ом помсти і донатить кошти на Sharks. Після перемоги мурал нагадуватиме про силу і згуртованість українського народу», – каже директор департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

На ідею створення муралу компанію надихнув флешмоб українських ілюстраторів, які виклали у соцмережах цілу серію своїх робіт, де головним героєм став саме Shark. Як зазначають в компанії, вибирати було складно, оскільки всі роботи відзначалися і креативністю, й патріотизмом, та все ж зупинилися на ілюстрації авторки під ніком Дарця Зіронька.

Нагадаємо, з 1 листопада 2022 року у мережі АЗК ОККО стартувала спільна з фондом «Повернись живим» ініціатива «Око за око», мета якої придбати 25 розвідувальних комплексів Shark для Збройних сил України. На цю потребу компанія перераховує по 1 гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95/DIESEL.

Shark – це сучасна розробка української компанії «Укрспецсистемс» із партнерами, яка має низку технологічних переваг перед аналогами, здатна ефективно коригувати вогонь артилерії, зокрема й систем залпового вогню Himars, і виконувати ще низку бойових завдань. До складу одного комплексу входить наземна станція управління на базі спеціально модифікованого прохідного мікроавтобуса, 3 безпілотні літальні апарати і пускова установка.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії здійснюють реалізацію товарів через магазини на АЗК, продаж нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти