В начало

«Континенталь Трейд»: проблеми є, але їх буде розв'язано

Гуртовий трейдер — ТОВ «Континенталь Трейд» — заявляє про дестабілізацію своєї роботи через спрямовані дії конкурентів. Водночас компанія впевнена, що виконає всі зобов’язання перед клієнтами. Про це повідомив директор компанії Олег Салімонов у відповідь на запит enkorr

Напередодні на телеграм-каналах з’явилася новина про невиконання компанією зобов'язань і наміри ошукати своїх клієнтів. 

«З квітня ми зіткнулися з неправомірними атаками з кількох напрямків. Спочатку інформаційні викиди, а за ними перевірки з боку багатьох органів влади. Це, безумовно, вплинуло на відносини з контрагентами й сильно позначилося на нашій діяльності», — заявив Салімонов. 

З його слів, наразі справді існує заборгованість перед контрагентами, але суми, які зазначають в інформаційному полі, не відповідають дійсності. 

«Так, на сьогодні ми маємо протерміновані зобов’язання, які, окрім бухгалтерського обліку, підтверджені актами звірянь і гарантійними листами з нашої сторони», — каже директор «Континенталь Трейду». 

Він повідомив, що керівний склад активно працює над стабілізацією роботи компанії й уже законтрактував на липень 12 тис. тонн дизельного пального. 

«Ми впевнені, що атаку організували конкуренти. Адже наш професійний підхід до виконання роботи й висока клієнтоорієнтованість надають нам значні переваги порівняно з ними, що заважає їм отримати монополію на ринку імпорту дизельного пального», – заявив Салімонов. 

ТОВ «Континенталь Трейд» було засновано 2020 року. Компанія входить у десяток найбільших імпортерів дизельного пального. З початку 2024 року ТОВ «Континенталь Трейд» імпортувало 82,4 тис. тонн дизпального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти