В начало

KLO запустила Ventus-манію

У мережі АЗС KLO стартувала акція VENTUS-манія, між учасниками якої буде розіграно призи, головним з яких буде 1000 л пального Ventus. Про це KLO повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Ми запускаємо акцію, – йдеться у повідомленні. – Ventus-манія — це купа корисних подарунків від компанії WURTH (німецька якість — решта прикметників зайві) і супер-приз – 1000 літрів нашого інноваційного пального Ventus».  

Як зазначають у прес-службі компанії, серед призів також сумка від WURTH з інструментами, додавши, що акція триватиме до 10 вересня 2023 року.

Щоб мати змогу вигравати подарунки від WURT (там і  набори інструментів, і очисники для автомобіля, і дрилі, і торцеві ключі — з усім списком KLO обіцяє познайомити згодом) і в кінці акції отримати в подарунок 1000 л пального Ventus, потрібно:

  • заправити авто пальним Ventus (бензин або дизель) щонайменше 20 л (одним чеком),
  • мати у своєму телефоні мобільний додаток KLO.
  • слідкувати за соцмережами компанії (Instagram, Facebook), де щочетверга будуть оголошуватися переможці тижня, які отримають подарунки.

Між учасниками кожного тижня будуть розіграні один головний і три основних призи, а за результатами всього періоду дії акції – супер-приз – 1000 л пального Ventus.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти