В начало

KLO започаткувала збір коштів на FPV-дрони для ССО

Мережа АЗК KLO розпочала проєкт «Пальне люті» з накопичення коштів – по 1 грн з кожного літра пального Ventus – на придбання FPV-дронів «Верба». Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

«Відтепер свою лють можна спрямувати просто на ворога, бо на АЗК, що працюють під брендом KLO, розпочато збір на FPV-дрони для CCO. 1 гривня з кожного літра пального Ventus буде перерахована на придбання FPV-дронів «Верба», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, FPV-дрони дають нашим бійцям можливість наносити блискавичні точні удари, перебуваючи у відносній безпеці.

Основна мета проєкту – зібрати якомога більше коштів на дрони, тому долучитися до ініціативи можуть також водії, що заправляються на KLO іншими видами пального. Для цього достатньо перерахувати накопичені у застосунку KLO бонуси на цю ініціативу або просто зробити прямий донат на благодійний фонд.

«Для нас це надважлива ініціатива. Ми віримо, що «Пальне люті» допоможе ССО обрушити українську лють на ворога та показати їм, що нас не лякає нічого, а кожен акт агресії загарбників лише змушує нас єднатися ще дужче заради єдиної мети – Перемоги», – підсумували у компанії. 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти